Ervaringen van cliënten

Therapie Eersel - Therapeut Karin

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Therapie Eersel – Karin

5 / 5 sterren –
“Het is een warme ontvangst bij Karin. Ik ben welkom en kan mezelf zijn.”
Therapie Eersel – Karin

5 / 5 sterren –
“Een menselijke benadering, rustgevende sfeer, vakkundige aanpak, met als resultaat een effectvolle behandeling.”
Therapie Eersel – Karin

5 / 5 sterren –
“Wat ik vooral in Karin waardeer is haar oprechte liefdevolle aandacht. Dat was precies wat ik nodig had! Ik heb veel steun gehad aan Karin in een moeilijke fase, waar ik door aan het worstelen ben.

Ik had al heel wat gedaan op het gebied van zelfontwikkeling, maar het was heerlijk om bij Karin gewoon even te kunnen zijn, niets te hoeven en haast te verdrinken in rust.. en telkens samen even wat van die rust in de chaos te kunnen brengen.

Door het vinden van dit rustpunt – en dit samen te kunnen ervaren – kwam ik weer dieper bij mijzelf en kon ik dingen die spelen beter accepteren. Ik vind het vooral fijn dat Karin ook lichaamsgericht werkt en dit combineert met gesprekken, maar dat we soms ook gewoon stil kunnen zijn.”
Therapie Eersel – Karin

5 / 5 sterren –
“Ik voel me opgeruimd als ik geweest ben en mijn hoofd is weer vrij, ik krijg nieuwe kracht en energie om verder te gaan. Mijn hoofd is dan weer geordend.”
Therapie Eersel – Karin

5 / 5 sterren –
“”En ja………….. Het kan plotsklaps heel donker worden, heel koud, heel eng!!!! Ik had al heel hard gewerkt aan een situatie waar ik jaren in vast had gezeten. Had geen enkele deur gesloten gehouden, en alle hulplijnen aangegrepen. Ook deskundige hulp gezocht met grote regelmaat, om mij daar in te ondersteunen.

Ik had het voor mijn gevoel goed aangepakt om uit de situatie bevrijdt te worden. Ik voelde me oké en begon een rouwproces, waar ik ook steeds beter mee om kon gaan. Van het een op het andere moment 9 maanden later werd ik gedwongen een hele dag op de bank te blijven zitten, en niets kon mij bewegen om iets anders te doen, dan een hele dag te huilen. Angst en paniek wisselde zich de hele dag af! Ik werd steeds onrustiger!!! Vanuit het niets kwam alles als een film onaangekondigd bij me binnen, in beeld geluid geuren en kleuren! Opnieuw mijn afgelopen 10 jaar.

Ik sprak een kennis die een deel van mijn verhaal intens aanhoorde, en mij vertelde dat zij na een heel dramatische en traumatische ervaring heel veel aan EMDR therapie had gehad!

Ik ging op zoek. Als eerste kwam ik Karin tegen. Op de site spraken haar woorden en foto mij het meeste aan. Het lezen over haar EMDR therapie voelde bijna als een warme deken.

Bij deelname aan de therapie kwam ik in een warme ruimte, werd hartelijk ontvangen en voelde me dus onmiddellijk zeer op mijn gemak. Grenzeloos kon ik daar waar het mij overdag en ’s nachts zo moeilijk werd gemaakt aan haar kwijt.

Ik was doodmoe en ging met een paar opdrachten na de intake aan de slag, om de eerste therapie in te gaan, ze legde me uit hoe de therapie werkte. Had er geen oordeel of vooroordeel over. Ik wilde graag hulp!!! Ik schreeuwde erom.

Zo volgden de therapiemomenten. Ongelooflijk, verbazingwekkend, nooit eerder heb ik zoiets direct voelbaar in therapie mee gemaakt! Ik kon in mijn diepste gevoelens, met mijn hart en ziel naar de meest moeilijke, angstige en verdrietige, vernederende momenten, die vervolgens momenten werden waar ik lachend naar kon kijken, kon voelen kon beleven!!

Ongelooflijk! Zo gingen we in een aantal sessies al die voor mij zo moeilijke ervaringen aanpakken!! Het ging snel omdat ik hoog gevoelig ben. Maar ook zonder die hoog gevoeligheid kom je in die bizarre traumatische ervaringen terecht.

Het werkt en later in de wereld buiten de therapie werkte het ook zeker. De confrontatie die ik meemaakte zorgde voor rust, geen paniek, ik kon er naar kijken ervaren en verder hoefde ik er helemaal niets mee!!!! Dank je wel Karin, Dank je wel EMDR therapie!!!!!! “
Wil jij ook verandering?

Neem contact op