Persoonlijk

Therapeut Karin Lepelaars

Karin

Mijn naam is Karin. Ik ben opgeleid tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en heb veel ervaring in de geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast heb ik diverse bijscholingen gedaan, zoals lichaamsgericht werken, emdr-therapie, meditatie, mindfulness, compassie training, relatietherapie, NLP en hypnotherapie. Ook ben ik stresspreventie- en burn-out coach.

Ik ben geregistreerd bij de NFG en de RBCZ.

Therapie, coaching, trainingen

In 2007 heb ik mijn praktijk opgericht. Naast mijn eigen praktijk voor therapie en coaching heb ik ruim 22 jaar gewerkt bij GGzE o.a. als casemanager bij complexe en langdurige hulpvragen als spv-er bij het act team voor vroeg-psychose en daarna als trainer bij het centrum autisme. Ik heb beide banen lange tijd gecombineerd.

Omdat de laatste jaren steeds meer cliënten mijn praktijk weten te vinden, ben ik gestopt met mijn andere baan, waardoor ik me nu al weer geruime tijd volledig kan richten op mijn eigen praktijk.

Naast het werken met inzichtgevende gesprekstechnieken werk ik lichaamsgericht.
Je kunt terecht voor individuele gesprekken, daarnaast worden er verschillende trainingen aangeboden in groepsverband. Met en van elkaar leren, stimuleert en zorgt er voor dat je het maximale uit je zelf kunt halen.

Wat kun je van mij verwachten

Ik bied je mijn volle aandacht, ik hou ervan om echt contact te hebben, te delen over wat er voor jou werkelijk toe doet en werk vanuit een oprechte interesse in mensen.

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling, door me te verdiepen in mindset en emoties en heb ik onder andere door middel van mediatie mijn intuïtie verder ontwikkeld. Deze kennis en ervaring breng ik in elke sessie.

Vanuit een open mindset stel ik je vragen die jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Als jij ook persoonlijk wilt groeien en ontwikkelen ben je van harte welkom. Ik kijk ernaar uit je te leren kennen.

“Een belangrijk uitgangspunt bij mijn werkwijze, is het geloof in het vermogen van ieder mens om zichzelf te herstellen en ontwikkelen. Je kunt zelf richting geven aan je leven. Ik help mensen op een betrokken manier bij het vinden van hun eigen pad.”

Karinkarin-lepelaars-therapie-praktijk

“Het geloof in jezelf is je grootste kracht.”